Добре дошли в Училище Искра!

С достъпа до този уебсайт се съгласявате да спазвате и да бъдете обвързани със следните условия за ползване. Ако не сте съгласни с която и да е част от тези условия, моля не използвайте нашия уебсайт.

Училище „Искра“ ЕООД, ЕИК:207442845, е собственик на домейна и уебсайта iskraschool.bg.

 

Приемане на условията

Вашият достъп до този уебсайт е обвързан с приемането и спазването на настоящите условия. Тези условия се отнасят за всички посетители, потребители и други лица, които имат достъп до него или използват уебсайта.

Използване на уебсайта

Вие се съгласявате да използвате уебсайта само за законни цели и по начин, който не нарушава правата на други лица, не ограничава и не възпрепятства използването и ползването на уебсайта от тях.

Собственост на съдържанието

Цялото съдържание на този уебсайт, включително текст, графики, лога, изображения и софтуер, е собственост на Училище Искра или на неговите доставчици на съдържание и е защитено от международните закони за авторското право.

Външни връзки

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към външни уебсайтове, които не се предоставят или поддържат от Училище Искра. Ние не гарантираме точността, уместността или пълнотата на каквато и да е информация на тези външни сайтове.

Използване на Cloudflare

Този уебсайт използва услугите на Cloudflare, за да подобри сигурността и производителността. Използвайки този уебсайт, Вие потвърждавате и се съгласявате с Условията за ползване на услугите на Cloudflare и Политиката за поверителност.

Промени в условията

Училище Искра си запазва правото да променя или заменя тези условия по всяко време. Ваша отговорност е да проверявате периодично тези условия за промени.

Отказ от поемане на отговорност

В максималната степен, позволена от приложимото законодателство, Училище Искра се отказва от всички гаранции, изрични или подразбиращи се, по отношение на уебсайта и неговото съдържание. Ние не носим отговорност за каквито и да било щети, произтичащи от използването или невъзможността за използване на уебсайта.

Право на управление

Настоящите условия се уреждат и изграждат в съответствие със законите на България и Вие неотменимо се подчинявате на изключителната юрисдикция на съдилищата на това място.

Благодарим ви, че използвате уебсайта Училище Искра!

Име на доставчика: Училище Искра

Регистриран адрес: България, Пловдив, ул. Крим 1

Кореспонденция: [email protected]